Denisse

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Keď už neviem čo...

Strach..
Plnenie snov, je v skutku veľmi zaujímavá téma. Niektorí ľudia si sny plnia a bez strachu ai idú za čim chcú. A tl druhí, ku ktorým patrím aj ja, sa proste bojím plniť si sen. Stále len o tom hovorím, ale jednoducho strach zo zlyhania mi bráni plniť si sny alebo sa riadiť vlastnými pocitmi. Vždy len počuvam hlavu nikdy srdce, ale čo je dôležitejšie? Hlava? Či srdce? Ani sama neviem. Len jedno viem určite ten strach z toho, že keď sa dám na vlastnú cestu a neuspejem, proste ak padnem, neviem či budem mať tú silu vstať a ist ďalej. A preto len o tom rozprávam a rozprávam, ale nikdy nič pre svoj sen neurobím. A vážne sa obávam toho, že svoj život nežijem iba preživam zo dňa na deň.... Stále čakám na neviem čo, fakt. Potrebujem jednoducho len nakopnúť aby som sa spamatala a išla si za tym čo chcem!!!

zo života | stály odkaz

Komentáre

  1. ani cesta ani cieľ
    Kedysi ma učili aby som šiel za svojimi snami a hovorili mi aby som mal vždy väčšie ako dokážem splniť. Deprimovalo ma to.
    Potom prišiel niekto kto povedal že je dôležitejšia cesta ako cieľ že stačí keď budem pripravený a keď príde vytúžený cieľ tak to budem odmenený viacnásobne. Deprimovalo ma to.
    Dnes sa riadim tým že aj cesta aj cieľ sú možné akurát musím nastúpiť do vlaku a on ma zvezie (dokonaca aj keď sa nezbalím úplne dobre a aj keď nie vždy viem kam ten vlak ide).
    Jediné s čím teraz musím bojovať je moja vlastná lenivosť čo ma síce tiež deprimuje ale už to nie sú veterné mlyny už je to niečo skutočné.
    publikované: 03.06.2016 11:01:46 | autor: fristo (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Netreba sa báť
    Neboj sa urobiť krok za svojim snom!!! Je to ťažké klamala by som ale v opačnom prípade život prejde a budeš ľutovať že si to neskúsila.
    publikované: 05.06.2016 13:46:07 | autor: smutnaradost (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014