Denisse

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nová príležitosť

Vydať sa do neznáma? Alebo ostať kde nechcem byť?
           V živote človeka nastane situácia, kedy si dá otázku prečo, alebo aký je dôvod jeho existencie?

           Nastal deň, keď som si túto otázku položila aj ja. Vyštudovala som vysokú školu, a pri pár neúspešných pokusoch o nájdenie práce, som sa zamysela aký je význam toho či je človek vyškolený alebo nie. V konečnom dôsledku na úrade práce je to každému jedno. A tak čo iné mi ostalo, ako si vybaviť prax, kde ako tak nazbieram akú takú potrebnú prax do možnej budúcej práce.  Nastúpila som do práce celá natešená, že tam nazbieram množstvo informácií a nových skúseností. Lenže opak je pravdou. No a tak tu prišla tá otázka, čo viac by som mohla ešte urobiť, aby moja existencia na tomto svete mala nejaký dôvod, aby som mohla robiť vecí, ktoré chcem. A tak som si uvedomila, že niekedy musíme robiť veci, ktoré nechceme aby sme v budúcnosti mohli robiť veci, ktoré milujeme. Len musíme na istý čas zatnúť zuby a robiť veci, ktoré nás netešia.

           A tak som si našla príležitosť, ktorej sa zatiaľ obávam, ale dúfam, že v budúcnosti prinesie zaslúžené ovocie. A tak dúfam, a verím si.


Otazka | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014