Denisse

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Keď už sami nevieme ako ďalej....

Je osamelosť len ilúzia, ktorú si sami vytvárame, alebo skutočný problém..
           Niektorí ľudia nemajú rodinu,sú sami, čo je hrozné, len najhoršie je, ak rodinu máme ale aj tak sa cítime osamelí a ešte ak nás rodina nechápe a nepodporuje. Sme obklopení ľudmi, ktorí nás nechápu nevedia kto sme a snažia sa nás zmeniť.
          To sa práve deje mne, našla som si prax, ktorá ma nenaplňuje a podelila som sa o tieto problémy s rodinou. Namiesto toho aby to pochopili a podporili ma, tak hovoria len o tom čo by robili oni, a čo by som mala robiť.
          Tak mala by som robiť čo chcú oni odo mňa, to čo by malo byť správne a robiť niečo čo ma nebaví a mať podporu a istotu od rodiny alebo odísť odtiaľ a skúsiť nájsť to čo by ma naplňovalo aj za tú cenu, že stratím istotu a podporu od rodiny?
           Niekedy je zmena dobrá, aj keď je spojená s určitou dávkou strachu a nových vecí, ktoré ale treba skúsiť aby sme niečo dosiahli, veď úspech je spojený s tým aby sme sa nevzdávali.
          Tak hádam, že sa mi tá zmena podarí a zvládnem všetky prekážky, ktoré mi ešte tento svet nadelí, a prekonám strach z nových vecí. A prestanem hovoriť o tom čo chcem urobiť a urobím to!!

                                        

Otazka | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014